Urker gewond na val van trap

Urk – Op maandag 16 januari is er rond 18:00 uur een man gewond geraakt na een val van een hoge trap in een bedrijfspand aan de Griend op Urk.

Het slachtoffer was volgens de politie tijdelijk buiten bewustzijn, maar bij aankomst van de hulpdiensten weer aanspreekbaar. De man liep volgens de politie een hoofdwond en letsel aan de heup en mogelijk ribben op. Hij is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer van de val is een 66-jarige man uit Urk. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat hij een lichte hersenschudding en diverse zware kneuzingen heeft opgelopen. Dit meldt Het Urkerland. In eerste instantie werd gedacht aan ernstig letsel, maar de man maakt het naar omstandigheden goed. Hij heeft geluk gehad.

De opgeroepen traumahelikopter uit Amsterdam is niet ter plekke geweest. Vermoedelijk vanwege de mist. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onbekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer