Urenlang onderzoek na flinke aanrijding

Tollebeek – Op de kruising Karel Doormanweg met de Zuidwesterringweg kwamen zaterdag even voor 11:00 uur twee auto’s met elkaar in aanrijding.

In de grijze Volkswagen zaten een vader en zijn anderhalf jarig dochtertje. De man werd ter controle naar het ziekenhuis in Heerenveen gebracht. Het meisje kwam de schrik vrij.

In de zwarte Volvo zaten een vrouw en een man, hij was tevens de bestuurder. Het tweetal is met lichte verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Urenlang onderzoek
De bestuurder van de zwarte Volvo is werkzaam bij Defensie, aldus de politie. De Koninklijke Marechaussee kwam daarom ter plekke en verrichtte uitgebreid onderzoek. Dat is protocol wanneer eigen personeel betrokken is geraakt bij een ongeval. De verkeersspecialisten maakten in dit geval een reconstructie van hoe de twee auto’s elkaar precies hebben geraakt.

Het kruispunt was vanwege het onderzoek en de opruimwerkzaamheden ongeveer 6 uur lang afgesloten voor het verkeer. Rond 17:00 uur werd de weg weer vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer