Twee jarig jongetje te water in Almere

Almere – De Politie van Almere werd vanmiddag rond 4 uur gealarmeerd voor een vermist jongetje. De ouders van het 2-jarige jongetje, wat daarvoor nog in de achtertuin van een woning aan de Harlingensingel had gespeeld. hadden hem al een tijdje niet meer gezien. Ter plaats, op de Harlingensingel, bleek het flink mis te zijn.

Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat het jongetje in het water had gelegen en de vader hem er al had uitgehaald. Ook was het jongetje buiten bewust zijn. De politie ter plaatse begonnen daarom ook direct een reanimatie en alarmeerden de ambulance. De ambulance nam, nadat zij ter plaatse waren, het reanimeren van de politie over. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd en bood medische assistentie aan. Uiteindelijk is het jongetje met spoed overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis.

Vermoedelijk is het jongetje onder de schutting door gekropen aan de achterkant van het huis, en is vervolgens de straat over gestoken aan de voorkant van het huis om bij het water te gaan kijken. Voor alsnog gaat de politie uit van een ongeval. Hoe het nu met het jongetje gaat is niet bekend.

Video: Hv-Almere.nl
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer