Twee gewonden na forse aanrijding

Tollembeek – Op de Zuidwesterringweg bij Tollebeek heeft donderdagmiddag 24 maart een forse aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakten twee personen gewond. Eén persoon moest zelfs door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd.

Het ongeval gebeurde rond 16:45 uur op de kruising Zuidwesterringweg/Karel Doormanweg. Drie voertuigen kwamen door een vermoedelijke voorrangsfout met elkaar in botsing. De bestuurder en de bijrijder van één van de auto’s raakten gewond. De brandweer heeft één van hen uit de auto moeten halen. Hierdoor moesten wel twee deuren van de auto worden verwijderd. Het andere slachtoffer kon zelfstandig uitstappen. Beide inzittenden zijn per ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Er is uitgebreid sporenonderzoek gedaan, om de precieze toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen. De weg naar Tollebeek was daarom door de politie zo’n twee uur afgezet. Rond 19:00 uur was alles afgerond.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer