Twee gewonden bij ernstige aanrijding

Emmeloord – Op de Lange Dreef zijn donderdagochtend 10 augustus twee personen gewond geraakt bij een forse aanrijding.

Omstreeks 10:30 uur botste een motorrijder vol in de flank van een personenauto, vlak achter de Albert Heijn. Dit gebeurde volgens omstanders toen de auto vanuit het parkeervak de weg op wilde draaien. Een harde klap was het gevolg.

De motorrijder en automobiliste raakte door de aanrijding gewond. Veel mensen zagen het ongeluk gebeuren en verleenden eerste hulp. De traumahelikopter uit Amsterdam werd, naast twee ambulances en de politie, ook opgeroepen, maar de helikopter hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. De motorrijder en de automobiliste zijn met onbekend letsel per ambulances naar een ziekenhuis gebracht.

De Lange Dreef was door de politie urenlang afgezet voor sporenonderzoek. Hierna zijn de zwaar beschadigde motor en auto door een berger afgesleept. Het verkeer werd intussen omgeleid via de Schokkerwal.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer