Twee gewonden bij ernstig scooterongeval

Emmeloord –  Rond kwart over acht op vrijdagavond 7 augustus zijn twee personen gewond geraakt bij een ernstig éénzijdig ongeval. Een scooter, met daarop twee vrouwen, ging hard onderuit op de Zwin in Emmeloord.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatsen. Eén persoon lag gewond op het asfalt. Vanwege de ernst van haar verwondingen werd een traumahelikopter ingevlogen. De tweede opzittende raakte slechts licht gewond.

De ambulancedienst heeft een korte behandeling uitgevoerd, waarna de ernstig gewonde vrouw richting Kampen is gebracht. Daar wachtte het personeel van de traumahelikopter de ambulance al op. De meegevlogen arts is ingestapt waarna men met spoed doorreed naar het ziekenhuis in Zwolle.

Hoe de scooter onderuit kon gaan is nog onduidelijk. Vermoedelijk heeft de bestuurster onder invloed gereden. De politie heeft het ongeval in onderzoek.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer