Twee auto’s botsen frontaal op Urkerweg

Emmeloord – Twee personenauto’s kwamen zaterdag 15 oktober en na 17:00 uur frontaal met elkaar in aanrijding op de Urkerweg in Emmeloord.

De voertuigen botsten op de kruising met De Balkan hard op elkaar. Eén van de auto’s kwam door, vermoedelijk een verkeerde uitwijkmanoeuvre, op de verkeerde weghelft terecht. Een frontale botsing was het gevolg. Getuigen verleenden eerste hulp. De inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer kwam ook ter plaatse voor mogelijk beknelde slachtoffers, echter bleek hier geen sprake van. De betrokkenen hielden er enkel wat spierpijn en lichte verwondingen aan over.

Beide auto’s konden niet meer verder rijden en zijn door een berger afgesleept. De aanrijding zorgde voor een kleine verkeersopstopping, maar dit was na korte tijd verdwenen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer