Twee aanhoudingen na poging woningoverval

Een 21- en een 25-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats zijn zondagavond rond 20.30 uur aangehouden in de omgeving van de Pieter Swartstraat.

Na een melding dat de twee zich zeer verdacht gedroegen en mogelijk een woning aan het observeren waren gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse. De mannen zetten het op een lopen bij het zien van de politie. De eerste verdachte kon na een achtervolging al snel worden achterhaald. De andere persoon had zich verscholen in nabij gelegen bossages. Met inzet van een politiehelikopter en een speurhond kon ook deze verdachte worden aangehouden. Met de infraroodcamera van de helikopter werd de verdachte gespot, toen hij zich had verstopt in de struiken. Na de aanhoudingen bleek dat één van de mannen een bivakmuts bij zich had. Het tweetal zit nog vast en is in verzekering gesteld. District Recherche Zuid heeft het onderzoek in behandeling.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer