Trekker met aanhanger geschaard

Emmeloord – Een trekker met aanhanger is maandagochtend 9 december rond 08:15 uur geschaard bij de rotonde Hannie Schaftweg/Pilotenweg.

De loonwerker had net uien geladen aan de Espelerweg toen het bij de rotonde mis ging. Volgens de man wilde de combinatie niet goed remmen voor de rotonde waardoor de trekker een draai maakte van 180 graden. Het linker achterwiel van de trekker boorde zich daarbij in de berm. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Collega-boeren en loonwerkers kwamen al snel naar de plek om de combinatie te kunnen bergen. Met behulp van een verreiker, staalkabels en twee andere trekkers is het gevaarte uit de berm getrokken. Vervolgens is de geladen aanhanger met een andere trekker weggebracht en is de beschadigde trekker op een oplegger gezet.

De rijbaan was enige tijd versperd door het ongeluk. De politie en de wegbeheerder regelden het verkeer. Rond 09:45 uur was de rotonde weer helemaal vrij.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer