Traumahelikopter opgeroepen voor gevallen fietser

Emmeloord – Een fietser is woensdag 18 augustus gewond geraakt bij een ongeval op het fietspad naast de Urkerweg, ter hoogte van het viaduct Hannie Schaftweg.

De fietser kwam rond 15:15 uur door nog onbekende oorzaak lelijk ten val op het asfalt. Hierbij liep hij een flinke hoofdwond op, aldus getuigen. Die mensen verleenden eerste hulp en belden 112. Na de melding kwamen de politie en een ambulance met spoed ter plaatse.

Het ambulancepersoneel nam de fietser in behandeling. Men alarmeerde ook een traumahelikopter omdat het letsel van de man ernstig leek te zijn. Terwijl de helikopter onderweg was, reed de ambulance alvast met de gewonde man richting het ziekenhuis.

De traumahelikopter landde langs de N50 bij Kampen voor een zogeheten rendez vous. Daar stopte de ambulance, waarna de arts van de helikopter in kon stappen. Uiteindelijk bleek de arts niet nodig en is de traumahelikopter retour gegaan. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer verder vervoerd naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. Het is niet bekend hoe het nu met de man gaat.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer