‘Spetterende’ zaterdag Pieperfestival

Emmeloord – Een natte zaterdag voor het Pieperfestival vandaag. Maar ondanks het natte weer was het erg druk in het centrum van Emmeloord. Het was letterlijk en figuurlijk een ‘spetterende’ dag.

De bezoekers hoefden zich niet te vervelen want er was van alles te doen. Van kijken naar de Fish Potato Run tot een helikopter vlucht maken, het kon allemaal vandaag. Ook was er natuurlijk, zoals ieder jaar, weer gratis friet te verkrijgen. Omdat het gratis was stonden er horden rijen voor de frietkramen. Naast frietkramen stonden er ook veel andere kramen voor de Pieperbraderie waar je even lekker kon rond snuffelen. De kinderen konden zich ondertussen op De Deel vermaken in onder andere springkussens.

Het Pieperfestival is ondanks het slechte weer toch nog een geslaagde editie geworden. Er hebben zich voor zover bekend geen ernstige incidenten plaatsgevonden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer