Speeltoestel afgebrand op schoolplein

Emmeloord – In de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 mei heeft er op het schoolplein van ’t Kompas aan de Sondelstraat brand gewoed.

Even voor 02:30 uur ontdekte een voorbijgangster dat een speeltoestel in lichterlaaie stond. De brandweer en politie werden gebeld en kwamen met spoed ter plaatse omdat de brand vlak naast de school woedde. De brandweer heeft de korte maar felle brand geblust. Hiermee werd uitbreiding naar een ander speeltoestel en het schoolgebouw voorkomen.

Volgens de politie is het zogeheten piratenschip in brand gestoken. Getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Op de schoolpleinen in de wijk De Zuidert zijn het afgelopen jaar al tientallen vernielingen gepleegd. Ook ervaart de buurt overlast van hangende jeugd. De politie is bezig met een strengere aanpak en betere surveillance.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer