Serious Request Emmeloord van start

Emmeloord – Vanmiddag was het dan zover, de start van Serious Request in Emmeloord. In een eigen glazenhuis bij cafe The Bottom word vanaf vandaag volop actie gevoerd.

De aftrap werd gedaan door DJ Bennie. Om 15:00 uur werden de 3 DJ’s, Gerben, Martijn en Frans, voor 4 dagen opgesloten in het glazenhuis door de burgemeester. De burgemeester bood ook direct de eerste cheque aan van 1500 euro. Hierna volgde een optreden door diverse bands, Fata en Kraantje Pappie.

Met een eigen glazenhuis word er aandacht gevraagd voor kindersterfte in ontwikkelingslanden ten gevolge van diarree. 800.000 kinderen overlijden hier per jaar aan. Daarom heeft Serious Request de slogan ‘Let’s clean this shit up’ bedacht. Door al 12 euro te doneren helpt u 1 kind een jaar lang.

Nog tot en met 24 december kunt u het Glazenhuis bezoeken en uiteraard een donatie doen. Aanstaande dinsdag om 15:00 uur worden de DJ’s weer bevrijd uit het huis door de burgemeester. Ook zal dan de opbrengst bekend worden gemaakt.

 

 

 
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer