Schuur door uitslaande brand verwoest

Ens – In de achtertuin van een woning aan de Noorderbocht in Ens heeft donderdagmiddag 14 februari een felle schuurbrand gewoed.

De brand ontstond even na 12:00 uur. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de schuur. Er was sprake van veel rookontwikkeling, dat in het hele dorp was te zien. De brandweer had het vuur snel onder controle. Omdat de schuur enkele meters van de woning en andere schuurtjes af stond, was er geen gevaar dat de brand zou overslaan. De brandweer wist nog een gasfles uit de brandende schuur te redden, deze heeft men gekoeld zodat er geen ontploffingsgevaar meer was.

In de schuur lag onder andere gereedschap. Volgens de politie zou een lasapparaat vermoedelijk de brand hebben veroorzaakt. Echter is de precieze oorzaak van de brand nog onbekend. Het tuinhuis en de inboedel is volledig verwoest. Niemand raakte bij de brand gewond.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer