Rijbewijs ingevorderd van Emmeloorder

Emmeloord – Een 29-jarige man uit Emmeloord is zaterdagavond betrapt op de Lange Dreef toen hij met zijn auto ruim 100 km p/u reed waar 50 km p/u is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Een motoragent zag omstreeks 21.55 uur de man voorbij zoeven en startte een snelheidsmeting. De meting wees ver boven de 100 km p/u uit. De bestuurder kreeg een stopteken en werd aan de kant gezet. Na correctie van de gemeten snelheid werd een geijkte snelheid van 101 km p/u vastgesteld. De bestuurder gedroeg zich agressief en opstandig en al snel bleek dat het niet de eerste keer was dat de Emmeloorder zijn rijbewijs moest inleveren. De verdachte moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter waarom hij 51 km te hard reed binnen de bebouwde kom. Het rijbewijs is samen met het proces-verbaal naar de officier van justitie verzonden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer