Regio25.nl Jaaroverzicht 2018

Flevoland – Dit was 2018: Op 31 december blikt Regio25.nl traditioneel terug op de belangrijke nieuwsfeiten en statistieken van het jaar.

De afgelopen 12 maanden waren erg bewogen. In 2018 gebeurde een hoop. Er waren grote branden in Ens, Emmeloord en op Urk, maar dit jaar stond vooral in het teken van de lange droge zomer. Onze lezersstatistieken gingen met regelmaat door het plafond. In totaal hebben we dit jaar 201 artikelen op deze website geplaatst, die werden gelezen door iets meer dan 96.000 unieke bezoekers.

De top 5 van onze meest gelezen artikelen:

  1. Zeer grote brand in woning Lange Nering
  2. Vermiste vrachtwagenchauffeur in Urkerbos
  3. Tankwagen vol met brandstof gekanteld
  4. Uitslaande brand verwoest hoekwoning in Ens
  5. Man gearresteerd na steekincident

Naast deze artikelen plaatsen we veel over de droogte in de polder. Zo ontstonden er met enige regelmaat bermbrandjes langs de A6 maar ook geoogste graanvelden werden getroffen door de vlammen. In het noordelijke deel van de Noordoostpolder waren meermaals brandstofdieven actief. Zij haalden diesel uit de beregeningsinstallaties van verschillende boeren.

Ook Urk was in de ban van brandjes dit jaar. Niet door de droogte, maar door baldadige jeugd. Op meer dan tien plekken in het dorp werd in september en oktober brand gesticht. Containers, auto’s en bouwketen waren met name de doelwitten. De politie wist een paar brandstichters aan te houden.

De belangrijkste statistieken
De meeste van de 96.000 bezoekers kwamen, zoals jaarlijks weer blijkt, ook in 2018 via Facebook op Regio25.nl terecht. Bijna 83.000 keer werden de artikelen via ons berichtencentrum gelezen. We hebben momenteel bijna 2.800 volgers. Op de tweede plaats staat Twitter, ook vanuit daar wist u onze artikelen weer te vinden. Meer dan 14.000 keer werden onze links aangeklikt. Ook op Instagram en Youtube werden onze foto’s en video’s weer door duizenden bekeken.

Ook in het nieuwe jaar zullen we het hulpverlenend nieuws uit noordelijk Flevoland blijven brengen. Het team van Regio25.nl wenst iedereen een gezond en veilig 2019 toe!

In onderstaande video laten we de meest opvallende incidenten van 2018 nog eens voorbij komen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer