Ravage na inbraak bij drogisterij

Urk – Inbrekers hebben in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 december een ravage veroorzaakt bij de Dio drogisterij op Urk.

Volgens de politie vond de inbraak aan de Ransuil rond 04:00 uur plaats. Buren werden wakker van het lawaai van een ruit die ingegooid werd en hoorden de mogelijke daders wegrennen. Op de Facebookpagina van de winkel zelf is de ravage van de inbrekers goed te zien. De vloer van de drogisterij lag bezaaid met parfumflessen en andere artikelen. Wat er precies is buit gemaakt, is nog onduidelijk.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft een onderzoek opgestart. Getuigen worden gevraagd via 0900-8844 contact op te nemen met de politie.
Een reactie op “Ravage na inbraak bij drogisterij”

Brandjes en opnieuw inbraak op Urk – Regio25.nl zei:

[…] de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 november werd in dezelfde drogisterij ook al ingebroken. In de nacht van zaterdag 19 november was het weer raak. De voordeur van de […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer