Ravage na aanrijding tussen auto en vrachtwagen

Emmeloord – Op woensdag 23 juli vond er een aanrijding plaats op de Ecu in Emmeloord. Hierbij waren een personenauto en een vrachtwagen betrokken.

Rond 14:30 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de hulpdiensten. Ter plaatse troffen zij een flinke ravage aan. Door een nog onbekende oorzaak schampte de vrachtwagen een lantaarnpaal en een boom, hierna kwam hij tot stilstand tegen de gevel van een bedrijfspand. Een tegemoet komende automobilist kon de vrachtwagen niet meer ontwijken en botste op de truck. Door de klap raakte de bestuurder gewond. Omstanders hielpen het slachtoffer uit het voertuig. Even later is de gewonde automobilist overgebracht naar een ziekenhuis. Voor zover bekend raakte de vrachtwagenchauffeur niet gewond.

De weg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Vermoedelijk raakte de vrachtwagenchauffeur onwel. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeval.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer