Ramkraak op pinautomaat Jumbo Emmeloord

Emmeloord – In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 januari hebben nog onbekende daders een ramkraak gepleegd op een pinautomaat bij de Jumbo in Emmeloord. Na de kraak vloog de ram auto in brand.

Rond 04:20 uur kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Eenmaal ter plaatse stond de auto, een zwarte Audi A6, in brand. De toegesnelde brandweer heeft de Audi geblust. Nadat het voertuig geborgen was kon de politie startten met het onderzoek naar hoe de kraak is verlopen.

Het pinautomaat heeft behoorlijk wat schade opgelopen. De Audi is total-los verklaard. De recherche van de politie heeft de kraak in onderzoek. Er is voor zover bekend geen buit gemaakt. De daders zijn op 2 scooters gevlucht.

Volgens Omroep Flevoland is deze Audi in de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 januari gestolen in Amsterdam. De auto was in het bezit van FOX sport-presentator Jan Joost van Gangelen. De politie is op zoek naar de daders, maar heeft nog niemand aangehouden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer