Politie zoekt getuigen vernieling brommobiel

Swifterbant – In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Zwanebloem, ter hoogte van de kruising met de Ganzerik, in Swifterbant een brommobiel vernield. Rond 02.30 uur kreeg de politie een melding dat vier personen zich verdacht bij het voertuig ophielden. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek de brommobiel vernield te zijn. Tevergeefs is nog enige tijd naar de mogelijke daders gezocht.

Het voertuig is eigendom van een bejaard echtpaar voor wie de brommobiel de grootst vorm van mobiliteit vormde. De politie hoopt dan ook dat er mensen zijn die meer informatie hebben over deze vernieling. Weet u wie de daders zijn of heeft u in de afgelopen nacht iets gezien dat met deze vernieling te maken kan hebben. Bel dan met de recherche van politie Dronten via tel.nr. 0900 – 8844. Anoniem melden kan via MMA op nummer 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer