Politie vindt drugslaboratorium en wietplantage

Espel – De politie heeft woensdag 25 februari een drugslaboratorium en een wietplantage gevonden in een boerderij aan de Noordermiddenweg bij Espel. Er zijn vier verdachten aangehouden.

De politie werd ’s ochtends anoniem getipt. Hierop hebben zij een onderzoek ingesteld. Bij aankomst vonden agenten een illegaal amfetaminelaboratorium in een schuur die aan de woning vast zit. Amfetamine staat ook wel bekend als speed en is, net zoals XTC, een synthetische drug. De brandweer heeft daarom metingen verricht naar gevaarlijke stoffen.

In een andere schuur werd een hennepplantage met 300 planten aangetroffen. Specialisten van het forensische team van de politie kwamen ter plaatse en hebben het laboratorium ontmanteld. Ook de hennepkwekerij werd geruimd en vernietigd. Er bleek sprake te zijn van diefstal van stroom.

De politie heeft vier personen op het erf aangehouden. Een 56-jarige man uit Raamsdonksveer, een 52-jarige man uit Breda, een 51-jarige man uit Breda en een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij zijn ingesloten op het politiebureau.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer