Personen opgelicht door nepagenten

Marknesse – Donderdag 11 juni hebben nepagenten meerdere personen opgelicht langs de Vollenhoverweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Op een parkeerhaven tussen Marknesse en Vollenhove stopte rond 14:00 uur een automobilist omdat hij verkeerd was gereden. Op de parkeerhaven stopte nog een auto. Vanuit de passagierskant stapte een man uit en liep naar de automobilist toe die verkeerd was gereden. De man toonde een pasje in een hoesje en vroeg naar papieren. De automobilist dacht met de politie te maken te hebben. Hij, en zijn drie passagiers, overhandigden desgevraagd hun papieren aan de man. De nepagent maakte hen vervolgens geld afhandig, waarna hij naar een klaarstaande auto liep en snel wegreed over de rotonde richting de N333. Het slachtoffer probeerde de verdachten te volgen, maar raakte hen kwijt. Hij deed aangifte bij de politie.

De vluchtauto is een zilverkleurige Audi A6 of A8, nieuw model, met Nederlands kenteken. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die ook slachtoffer zijn geworden, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer