Overval op woning Eggestraat

Nagele – Een woning aan de Eggestraat in Nagele is zaterdagavond 31 maart overvallen door een gewapende en onbekende man.

Omstreeks 21.00 uur kwam een onbekende man de woning binnen terwijl de vrouw thuis was. Hij bedreigde haar met een wapen en eiste geld. Toen de vrouw aangaf dat ze dat niet in huis had, doorzocht de man korte tijd de woning, waarna hij er vandoor ging. Hij vertrok te voet en rende in de richting van de Nagelerweg.

Meerdere agenten, een helikopter en een speurhond van de politie zochten naar de overvaller in de omgeving. Ook Burgernet werd ingezet. Ondanks een lange zoektocht, werd de verdachte niet meer aangetroffen.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en zoekt getuigen. Weet u wie deze man was? Of heeft u informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M., 0800-7000 of www.meldmisdaad.nl.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer