Oud en nieuw zonder grote incidenten verlopen

Noordoostpolder/Urk – De jaarwisseling is, op een paar brandjes na, rustig verlopen. In totaal zijn er voor de brandweer in de Noordoostpolder en Urk 13 meldingen bij ons binnen gekomen. Vaak ging het hier dan om container-, afval-, en bossagebranden.

Aan de Putten in Emmeloord ontstond dinsdagochtend 31 december een brand in een coniferenheg. De brandweer was snel ter plaatse en heeft verdere uitbreiding kunnen voorkomen. De brandweer van Urk kreeg 2 meldingen van een woningbrand. Hier bleef de schade beperkt.

De laatste melding in de Noordoostpolder was woensdagmiddag 1 januari aan de Skagerrak in Emmeloord. Hier bleek een boom nog iets licht te branden. Ook dit heeft de brandweer succesvol kunnen blussen. In bijna alle gevallen gaat de politie uit van brandstichting. Er is verder geen sprake geweest van agressie tegen de hulpdiensten.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer