Ongeval op rotonde Zuigerplasdreef

Lelystad – Vrijdagochtend rond 12.00 uur zijn vier vrouwen uit Lelystad gewond geraakt bij een ongeval op de Zuigerplasdreef ter hoogte van rotonde met de Larserdreef.

Een 18-jarige bestuurster reed met haar personenauto tegen de achterzijde van een personenauto die stilstond voor de rotonde. Door de klap schoof het voorste voertuig de rotonde op en kwam in aanrijding met een ambulance die op dat moment op de rotonde reed. De 18-jarige bestuurster en twee leeftijdsgenoten die bij haar op de achterbank zaten, werden door de brandweer uit het voertuig geknipt en met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De 66-jarige passagiere van de personenauto die werd aangereden raakte ook gewond. Ook zij werd uit haar voertuig bevrijd door het brandweerpersoneel. Zij werd met verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis in de omgeving. De inzittenden van de ambulance raakten niet gewond. Ten tijde van het ongeval vervoerden zij geen patiënten. Bij het ongeval werden er meerdere ambulances ingezet en kwam ook een traumahelikopter ter plaatse.

De Zuigerplasdreef ter hoogte van de rotonde is nog enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer in verband met het onderzoek van verkeersspecialisten en het schoonmaken van het wegdek. De voertuigen zijn inmiddels afgesleept door een bergingsbedrijf.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer