Nu ook ‘Killer Clown’ in Emmeloord?

Emmeloord – De zogenaamde ‘Killer Clown’ is de afgelopen dagen volop in het nieuws. Deze enge verschijning schijnt nu ook te zijn opgedoken in Emmeloord.

Iemand die verkleed als clown omstanders de stuipen op het lijf jaagt, het lijkt een nieuwe hype. Vaak gaat het om grappenmakers. Donderdagavond zeiden diverse bewoners van de wijk De Zuidert op Facebook de angstaanjagende clown te hebben gezien in een park. Twee kinderen zijn er zelfs mee geconfronteerd en zijn zich doodgeschrokken. Emmeloorders reageerden woest op sociale media. “Mafketels, wat voor lol heb je eraan om kinderen zo bang te maken!!”, reageerde iemand.

Diverse inwoners hebben melding gedaan bij de politie. Echter is de clown niet meer aangetroffen.

In onderstaande video legt de Politie uit hoe ze te werk gaan met nep-clowns:
Een reactie op “Nu ook ‘Killer Clown’ in Emmeloord?”

Het jaar 2016 in vogelvlucht – Regio25.nl zei:

[…] op deze website. In vergelijking met 2015 is dat een kwart meer. U las dit jaar het meest over de mogelijke ‘killer clown’ in Emmeloord. Afgelopen oktober was dit in Nederland een ‘hype’, overgewaaid uit […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer