Negen aanhoudingen voor woningovervallen

Emmeloord/Sneek – Een rechercheteam van de politie heeft de afgelopen weken onderzoek gedaan naar twee gewelddadige overvallen.

Eén van de overvallen vond op 28 januari plaats op de bewoners van een woning aan de Baardmezenstraat in Emmeloord. Een andere overval werd ook gedaan op bewoners van een woning, alleen dit was in Sneek.

Bij de twee overvallen werd door de verdachten veel geweld gebruikt. De slachtoffers werden bedreigd met vuurwapens en messen. Bewoners moesten hun betaalpassen met pincodes afgegeven. Met de passen werden grote bedragen van de bankrekeningen afgehaald.

De politie heeft de woningen van de verdachten doorzocht en vond diverse wapens en de gestolen goederen terug. De spullen zijn in beslag genomen. Alle negen verdachten zijn in voorlopige hechtenis geplaatst. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer