Meisje met fiets onder auto

Urk – Op de Waakhoogte is zaterdag 23 april een kind op de fiets gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Door het ongeluk kwam de fiets van de peuter onder het voertuig klem te zitten.

Een meisje fietste rond half drie over straat, toen ze door onbekende reden met een rijdende auto in botsing raakte en onder het voertuig terecht kwam. Er bleek sprake van vermoedelijk ernstig letsel, waardoor, naast meerdere ambulances en politie, ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd ingeroepen. Even later was de komst van de traumahelikopter niet meer nodig. Het slachtoffertje is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Een specialistisch team van de politie heeft de precieze toedracht van het ongeval onderzocht. ‘Ik denk dat de twee elkaar niet hebben gezien. Zo’n klein meisje op de fiets zie je ook niet goed in een grote auto’, aldus een omwonende van de Waakhoogte op Urk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer