Meerdere winkelruiten vernield

Emmeloord – In de Lange Nering, de Luifelsteeg en aan de Korte Achterzijde zijn in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 februari meerdere winkelruiten ingeslagen.

In totaal zijn vier winkels de dupe geworden van de vernielingen. Bij de Aktiesport was de schade het grootst. Het zijraam van de etalage is flink toegetakeld en er zat een groot gat in de ruit van de ingang.

Inmiddels zijn alle gaten gedicht. Ook bij Willems Kaas & Nootzaak werd een ruit vernield.

Boosheid geuit
Wijkagent Sander te Vaarwerk vindt de vernielingen een kansloze actie. “Het kan niemand, maar dan ook echt niemand zijn ontgaan dat de ondernemers het financieel ontzettend zwaar hebben. En dan doe je dit…”, schrijft de wijkagent op social media.

Ook de filiaalmanager van de Aktiesport is zacht gezegd niet te spreken over het voorval. “Te triest voor woorden. Het leek wel een poging tot inbraak, maar gelukkig is er niets gestolen.”, reageerde hij zaterdagmiddag.

Getuigen gezocht
Van de dader of daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is een onderzoek gestart. Er zijn inmiddels bewakingsbeelden bekeken, maar eventuele getuigen worden gevraagd zich te melden.

,,Iets gezien of gehoord wat kan bijdragen aan de aanhoudingen van deze ‘held of helden’, dan hoort de politie het heel graag’’, aldus de wijkagent.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sander te Vaarwerk (@wijkagent_emmeloord_centrum)
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer