Marknesserweg dicht na aanrijding

Marknesse – Op de Marknesserweg, net buiten Marknesse, zijn dinsdagochtend 26 juni rond negen uur twee personenauto’s met elkaar in aanrijding gekomen.

In een flauwe bocht moesten een viertal personenauto’s remmen omdat een automobilist wilde afslaan. De achterste auto zag dit te laat en botste achterop zijn voorganger. De voorste twee auto’s ontsprongen de dans en werden niet geraakt. Alle inzittenden konden zelfstandig uitstappen. Omstanders verleenden eerste hulp. Ambulancepersoneel heeft twee mannen ter plekke aan licht letsel behandeld. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De Marknesserweg was in beide richtingen enige tijd afgesloten om de twee zwaar beschadigde voertuigen te kunnen bergen. Het verkeer en de bussen moesten omrijden door het centrum van Marknesse, dit zorgde voor de nodige overlast en vertraging.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer