Mannen opgepakt na wilde achtervolging

Flevoland – De politie heeft vanochtend twee verdachten aangehouden na een wilde achtervolging op de wegen tussen Emmeloord en Swifterbant.

Rond 11:20 uur zagen surveillerende agenten een gestolen BMW 1 serie op de A6 ter hoogte van de afslag naar de Hannie Schaftweg. De politie gaf de bestuurder een stopteken, maar dat werd genegeerd. De auto ging er met hoge snelheid vandoor. De BMW tikte tijdens zijn vluchtpoging een snelheid van 200 km/h aan.

Ter hoogte van de Ketelbrug snelde de gestolen wagen over een afgekruiste rijbaan langs wegwerkzaamheden. Vervolgens nam de BMW de afslag Swifterbant. De achtervolging ging verder over de Kamperhoekweg (N711), Dronterringweg (N711) en de Biddingweg (N710).

Uiteindelijk ging het voertuig de Bisonweg bij Swifterbant op, maar die weg loopt dood. De BMW reed vervolgens een akker op, waarna het voertuig vast kwam te zitten. De twee mannen stapten uit en gingen te voet verder, maar de politie bleef hen op de hielen zitten. Uiteindelijk kon het tweetal door de agenten worden aangehouden.

Getuigenoproep
De politie zoekt mensen die dashcambeelden hebben van de achtervolging. Ben jij getuige geweest en heb je beelden van het roekeloze rijgedrag van de bestuurder van deze BMW? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer