Luttelgeester aangehouden na winkeldiefstal

Luttelgeest/Balk – Zaterdagmiddag 13 september zijn drie verdachten aangehouden na een winkeldiefstal uit een drogisterij aan de Van Swinderenstraat in het Friese Balk.

De eigenaresse van de drogisterij wist in de Wilhelminastraat in Balk een 39-jarige man uit Luttelgeest te achterhalen en in te rekenen. Zij droeg de verdachte even later over aan de politie. Op aanwijzing van een getuige wisten agenten de twee andere verdachten, een 39-jarige man uit Venlo en een 28-jarige man uit Overloon, op te sporen achter een heg op de Eigen Haard in Balk. Ook werd een Burgernetactie opgestart na de winkeldiefstal. Dit leidde tot nog eens drie aanhoudingen. Na onderzoek werden deze verdachten in vrijheid gesteld, omdat zij niet gekoppeld konden worden aan de diefstal.

De drie andere verdachten werden in een cel ingesloten. De eigenaresse zal aangifte gaan doen van de diefstallen. Wat er precies is ontvreemd is nog niet bekend. De politie stelt een nader onderzoek in.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer