Lijnbus strandt na mislukte keeractie

Bant – Lijnbus 315 van Arriva is woensdag 19 februari aan het einde van de middag dwars over de Oosterringweg (N715) komen te staan.

De buschauffeur reed rond 17:00 uur verkeerd en wilde bij een inrit naar de begraafplaats keren. Echter kwamen de achterwielen vast te zitten in de zachte berm. “Een boer op een trekker schoot al snel te hulp met een sleepkabel maar dat mislukte.”, vertelde de balende chauffeur.

De bus, die onderweg was van Groningen naar Emmeloord, zat niet vol. Enkele passagiers zijn verder naar huis gebracht met een vervangende bus.

Een speciale berger heeft de gestrande bus met een dikke kabel uit de berm getrokken waarna de buschauffeur zijn weg naar Emmeloord kon vervolgen.

Vanwege de berging was de Oosterringweg tussen de A6 en de Banterweg tot ongeveer 18:30 uur in beide richtingen afgesloten. Het verkeer werd omgeleid.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer