Lidl ontruimd na brand in magazijn

Emmeloord – In het filiaal van de Lidl aan de Nagelerstraat in Emmeloord heeft donderdagochtend 19 januari korte tijd brand gewoed.

Rond kwart voor acht werd de brand ontdekt. Bij aankomst van de brandweer stond de achterzijde van de winkel vol rook. De brand woedde in een papierpersmachine in het magazijn van de supermarkt. Volgens de brandweer was er vooral sprake van broei en was het snel gedoofd. Hierna kon het pand worden geventileerd. De brandweer van Emmeloord kreeg assistentie van de blusgroep uit Marknesse en de hoogwerker uit Lelystad.

De winkel werd vanwege de rook ontruimd. Het aanwezige personeel stond snel buiten. Klanten waren nog niet in de winkel. Niemand raakte gewond.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De totale brandschade is ook nog onduidelijk. De supermarkt is donderdagmiddag weer open gegaan. ‘Het moest eerst veilig zijn voor het personeel en onze klanten’, meldde de filliaalmanager van de Lidl tegenover Regio25.nl.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer