Lange files door ongevallen op A6

Flevoland – Verkeersdrukte op de A6 tussen Lelystad en Emmeloord vrijdag 2 juni. Twee ongevallen zorgden voor lange files richting het noorden.

Rond 14:00 uur kwamen net voor de Ketelbrug, richting het noorden, drie voertuigen in aanrijding. Hierachter hoopte zich snel al het verkeer kilometers lang op. Nadat een berger de weg vrij maakte, verdween de lange file langzaam. Echter liep het verkeer volgens de VID wel een vertraging van ongeveer een uur op.

Omstreeks 16:15 uur gebeurde tussen Nagele en Emmeloord een tweede aanrijding. Meerdere personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. Een ambulance is ter plaatse geweest, maar niemand raakte gewond. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Ook hier heeft de bergingsmaatschappij de voertuigen afgesleept.

Door het ongeval ontstond er ook hier een kilometers lange file in de richting van het noorden. Rond 17:15 uur was het ongeval afgehandeld en verdween de file snel.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer