Lange file op A6 door autobrand

Noordoostpolder – De A6 tussen Bant en Lemmer is vrijdagavond 16 november afgesloten geweest vanwege een felle autobrand.

Tijdens het rijden, even voor 19:30 uur, werd de brand in het motorcompartiment van de auto ontdekt. De bestuurder wist de auto op de vluchtstrook, een paar 100 meter voor de afrit naar Lemmer, te stoppen waarna de automobilist en bijrijder het voertuig verlieten. Zij kwamen enkel en alleen met de schrik vrij. Binnen no-time stond de wagen in lichterlaaie. De brandweerploegen uit Rutten en Lemmer hebben het vuur geblust. Van de auto bleef weinig over. Een berger heeft het wrak meegenomen.

Het verkeer hoopte zich achter de autobrand op. Daarom werd door Rijkswaterstaat een omleiding naar het noorden toe ingesteld. Rond 20:15 uur werd de snelweg weer vrijgegeven. Hierna verdween de kilometers file langzaam.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer