Lange file door brandende auto

Bant – Op de A6 tussen Emmeloord en Bant is woensdagmiddag 21 november omstreeks vijf uur een personenauto in brand gevlogen.

De bestuurder van het voertuig zag al tijdens het rijden vonken achter zijn auto vandaan komen en plots hierna kwam er ook rook onder de motorkap vandaan. Hij zette daarop direct de auto op de vluchtstrook langs de A6 stil. In de auto zaten, naast de bestuurder, nog drie andere personen. Alle vier de inzittenden kwamen met de schrik vrij en werden in de brandweerwagen opgevangen. De brandende auto werd ondertussen door de brandweerlieden geblust. Desondanks is het voertuig verloren gegaan. Volgens de politie zou een technisch mankement de brand hebben veroorzaakt.

Vanwege de brand werd de rechterrijstrook van de snelweg tijdelijk afgesloten. Hierdoor ontstond er een lange file in de richting van Friesland. Een berger heeft de uitgebrande auto meegenomen. Rond 18:15 uur werd de A6 weer vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer