Kleine brand in slaapkamer Staalstraat

Emmeloord – Zaterdagochtend 4 november is er brand ontstaan in de slaapkamer van een flatwoning aan de Staalstraat in Emmeloord.

Eén van de bewoners merkte rond 07:00 uur de brand op waarna hij zijn mede bewoners waarschuwde. Allen konden zichzelf op tijd buiten in veiligheid brengen. De hulpdiensten werden gealarmeerd, waarna ook de brandweer snel ter plaatse was. Zij gingen direct de woning in om de kleine brand te blussen. Volgens omstanders had een elektrisch deken vlam gevat. De klus was snel geklaard. Hierna is de woning rookvrij gemaakt.

In de flat werden uit voorzorg een aantal woningen korte tijd ontruimd. De brandweer heeft deze woningen gecontroleerd, maar de bewoners konden alweer snel weer terug.

De bewoners, van de woning waar de brand woedde, zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Hoe de brand precies kon ontstaan, is nog onduidelijk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2019 Regio25.nl - Disclaimer