Inval in pand met drugsgrondstoffen

Urk – De politie heeft zondagmiddag 7 oktober een inval gedaan in een bedrijfspand op het bedrijventerrein Zwolse Hoek op Urk.

De actie gebeurde vanwege een lopend onderzoek van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid van de politie. Er werd in een bedrijfspand aan de Griend productiemateriaal gevonden voor synthetische drugs, zoals XTC en amfetamine. Een verkenner van de Landelijk Faciliteit Ontmantelen heeft het materiaal uit de opslag veilig gesteld. Er is geen sprake van een drugslaboratorium, benadrukt de politie. Een aantal omliggende straten waren vanwege de veiligheid geruime tijd hermetisch afgesloten door agenten.

De politie was de gehele middag met veel auto’s aanwezig. Ook een arrestatieteam was aanwezig. Zij deden een inval in het bedrijfspand maar volgens de politie zijn er tot nu toe geen aanhoudingen verricht. Wel werd een auto in beslag genomen. De politie zal het onderzoek verder voortzetten.
Een reactie op “Inval in pand met drugsgrondstoffen”

Aanhouding na vondst illegaal vuurwerk – Regio25.nl zei:

[…] deze maand werd er in een bedrijfspand verderop, eveneens aan de Griend, een opslag voor grondstoffen van synthetische drugs […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer