Inbrekers slaan toe bij Spar-supermarkt

Ens – Drie mannen hebben in de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 december rond 04:00 uur ingebroken bij de Spar-supermarkt in Ens.

De Spar heeft bewakingsbeelden online gezet waarop te zien is hoe de inbrekers grof te werk gaan. Met een grote hamer worden de sigarettenkasten achter een kassa ingeslagen. Vervolgens wordt de tabak in zakken gestopt en slaan de mannen met de buit op de vlucht.

De supermarkt meldt op Facebook dat de inbrekers zijn gevlucht met een grijze Opel Zafira in de richting van de Enserweg. Twee van de drie mannen hadden een Nike Air jas aan. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Mensen die iets hebben gezien worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Voor de gouden tip heeft de supermarkt een beloning uitgeloofd: “Een geweldig kerstpakket”.

Vanmorgen 16 december rond 4.00 uur, heeft er bij ons een inbraak plaatsgevonden. 3 mannen in een Grijze Opel Zafira oud…

Geplaatst door Spar Hoefnagel op Dinsdag 15 december 2020Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer