Hulpdiensten beleven onrustige nacht

Emmeloord – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 maart was het onrustig in Emmeloord. Diverse meldingen zorgden voor de nodige inzet van de hulpdiensten.

Volgens de politie waren de meldingen vooral horeca-gerelateerd. Er waren in het centrum meerdere personen zwaar onder invloed. Bij één van deze gevallen moest ook de ambulancedienst assisteren. Hiernaast heeft de politie een persoon aangehouden voor een mishandeling.

Nadat het in het centrum rustig werd, kreeg de politie rond 06:00 uur opnieuw een melding. Samen met de brandweer gingen zij naar de Malta voor een brandende dixi. Voordat de brandweer arriveerde wisten de politie en een buurtbewoner het vuur al te blussen. De brandweer heeft later alleen nog wat nageblust. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt naar getuigen.
Een reactie op “Hulpdiensten beleven onrustige nacht”

Wederom dixi in brand gestoken – Regio25.nl zei:

[…] is al de tweede keer in korte tijd dat er aan de Malta brand woedt. Op zondag 26 maart brandde ook een dixi op precies dezelfde plaats af. De politie gaat in beide gevallen uit van brandstichting en zoekt […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer