GPS-dieven weer actief bij boeren

Noordoostpolder – De politie meldt dat er de afgelopen dagen opnieuw GPS-systemen uit diverse landbouwvoertuigen in de polder zijn gestolen.

De dieven sloegen in het weekend van 18 en 19 januari toe aan de Sluitgatweg bij Nagele. In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 januari was het doelwit een boerderij aan de Uiterdijkenweg bij Luttelgeest.

De politie doet nader onderzoek om de dader(s) te kunnen achterhalen. Men zoekt eventuele getuigen of mensen die meer weten van de diefstallen. Bel 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Populair onder dieven
De boeren gebruiken de GPS-systemen voor precisie-landbouw. Omdat de apparatuur duur is, is het in trek bij dieven. Vorig jaar waren er ook meerdere GPS-diefstallen in de Noordoostpolder. De politie waarschuwt: “Haal uw GPS systeem van de trekker af als u hem niet gebruikt. Ziet u een verdachte situatie? Bel 112.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Bah, bah en nog eens bah! šŸ¤¬Afgelopen weekend en afgelopen nacht weer GPS systemen gestolen. Dit maal aan de Sluitgatweg bij Nagele en de Uiterdijkenweg bij Luttelgeest. Haal uw GPS systeem van de trekker af als u hem niet gebruikt. Ziet u een verdachte situatie? Bel 112. Heeft u afgelopen weekend of afgelopen nacht iets gezien? Bel 0900-8844. Anoniem kan ook via @meldmisdaadanoniem 0800-7000. (De foto is ter illustratie) #Flevoland #Noordoostpolder #Emmeloord #Nagele #Luttelgeest #Bant #Creil #Rutten #Sluitgatweg #Uiterdijkenweg #boeren #gps #gpsdiefstal #trekker #tractor #trimble #Johndeere #Fendt #Valtra #Newholland #Case #Steyr #Deutz #Claas #Masseyferguson #politie #wijkagent

Een bericht gedeeld door Michel Weessies (@wijkagent_nop_noord) op
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer