Gezelligheid tijdens Reddingbootdag Urk

Urk – Een zonnetje, frisse bries en een lekker visje maakten het plaatje compleet. Zaterdag 30 april hield de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij weer hun jaarlijkse Reddingbootdag. Ook station Urk opende hun deuren, om burgers een kijkje te laten nemen in de keuken van de redders op het water.

Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk, het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1.300 vrijwilligers. Met hart en ziel zijn velen al jaren verbonden aan hun reddingstation. 365 dagen per jaar staan ze klaar. Niet elke dag voor een redding, maar wel 24 uur per dag beschikbaar. Voor échte reddingen en dankbare hulpverleningen.

Tijdens de Reddingbootdag op Urk konden bezoekers van 10:00 uur tot 16:00 uur meevaren op de reddingboot, demonstraties bewonderen of gewoon genieten van een visje. De reddingboot maakte een aantal spectaculaire rondjes op het IJsselmeer, waar veel kinderen enorm van genoten. Er kwamen ongeveer 1.500 mensen op het evenement af. De bemanningsleden spraken daarom ook van een geslaagde dag.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer