Gewonden bij twee aanrijdingen

Tollebeek/Kraggenburg – Op zaterdagmiddag 30 mei hebben er twee ongevallen met letsel plaatsgevonden in de Noordoostpolder.

Omstreeks 12:00 uur ging het mis op het Steenbankpad in het buitengebied van Tollebeek. Een personenauto wilde een erf afrijden maar kwam toen hard in botsing met een naderende bestelauto.

De vrouw achter het stuur van de personenauto en de man achter het stuur van de bestelauto raakten gewond. De twee zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen sprake van ernstig letsel.

Na het ongeval lag de weg vol met brokstukken. Een boer heeft het wegdek schoongeveegd met een heftruck waarna Delta Berging de zwaar beschadigde voertuigen heeft afgesleept. Het Steenbankpad was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Tweede aanrijding
Even na 14:00 uur botsten twee personenauto’s achterop elkaar op de Zuiderringweg (N352) tussen Kraggenburg en Ens.

Een zwarte Volkswagen wilde afslaan naar de Neushoornweg waarna een achteropkomende witte Volkswagen een aanrijding niet kon voorkomen. De bestuurder van de voorste auto is ter controle naar een ziekenhuis gebracht. De overige inzittenden kwamen met de schrik vrij.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer