Gewonden bij ongeluk op A6

Emmeloord – Op de A6 tussen Emmeloord en Nagele heeft zaterdag 14 oktober rond 16:00 uur een fors ongeluk plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak raakte een personenauto de vangrail in de middenberm, waarna het voertuig gekanteld op de weg tot stilstand kwam. Getuigen achter het ongeluk stopten en verleenden eerste hulp aan de inzittenden. Terwijl de politie voor een afzetting zorgde, ontfermden brandweer- en ambulancepersoneel zich over de betrokkenen. De brandweer stabiliseerde de auto en hielp bij de bevrijding van een inzittende. Per ambulance zijn, voor zover bekend, twee personen naar een ziekenhuis gebracht.

De twee rijstroken richting Lelystad waren enige tijd afgesloten. Het verkeer had alleen doorgang via de vluchtstrook. Dit zorgde voor meer dan twee kilometer file. Nadat het zwaar beschadigde voertuig was afgesleept, kon de snelweg worden vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer