Gewonden bij aanrijding Kamperweg

Emmeloord – Een busje en een auto zijn maandagavond 14 juni met elkaar in aanrijding gekomen op de kruising Kamperweg met de Kleiweg. Hierbij raakten twee jonge mannen gewond.

De auto sloeg door de botsing minimaal één keer over de kop en eindige op z’n kant in de berm. De inzittenden, twee jonge mannen, raakten gewond en zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Eén van hen had nekletsel en is door de hulpverleners en omstanders uit de auto geholpen. De ander had een flinke hoofdwond.

De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij. De brandweer kwam ter ondersteuning ter plaatse en heeft de betrokken voertuigen veiliggesteld.

De precieze oorzaak van het ongeluk is onbekend. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto en het busje afgesleept.

Meerdere ongelukken
Op deze kruising gebeuren met regelmaat aanrijdingen. Recentelijk is de berm gemaaid, waardoor het kruispunt met haaientanden volgens de politie weer overzichtelijker is geworden. Maar de verkeerssituatie kan ook juist daarom gevaarlijker zijn.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer