Gewonde na ongeval Zuiderringweg

Kraggenburg – Woensdagochtend 5 augustus kwamen twee personenauto’s met elkaar in aanrijding op de Zuiderringweg in Kraggenburg. Hierbij is één persoon gewond geraakt.

Om half tien werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gealarmeerd voor een ongeval met beknelling. Twee personenauto’s waren op elkaar gebotst, waarvan één in een ondiepe sloot langs de weg terecht kwam. In die auto zat de bestuurder bekneld. Brandweer- en ambulancepersoneel hebben samengewerkt om het slachtoffer uit het voertuig te halen. De automobilist is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De ingeroepen traumahelikopter bleek achteraf niet meer nodig.

Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onbekend. De politie heeft hier onderzoek naar gedaan. De Zuiderringweg was daarom ongeveer twee uur gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer