Gewonde bij ongeval Espelerringweg

Tollebeek – Een automobilist is zaterdagavond 5 juni gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval in het buitengebied van Tollebeek.

Rond 23:30 uur reed een man met zijn auto het Steenbankpad af. Op de T-splitsing met de Espelerringweg (N712) ging het mis. De automobilist reed rechtdoor over de provinciale weg, ramde een bord en kwam uiteindelijk tot stilstand in een greppel.

Omstanders belden 112. De hulpdiensten kregen een melding van een ‘voertuig te water’, waarna de brandweer met twee wagens en een duikteam uit Urk ter plaatse kwam. Ook de politie en twee ambulances kwamen naar de plek van het ongeval toe.

De auto was niet echt te water geraakt, dus was er voor de brandweerduikers weinig te doen. De automobilist zat nog wel in zijn voertuig, maar zat niet bekneld. Hij is door de hulpverleners uit zijn auto gehaald. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de aard van zijn letsel is niets bekend.

Een berger heeft de zwaar beschadigde auto uit de greppel getrokken. De Espelerringweg tussen Urk en Espel was tijdelijk voor het verkeer afgesloten. Het is nog onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer