Gewonde bij ongeluk Hannie Schaftweg

Emmeloord – Brandweer, politie en ambulance zijn vrijdag 26 februari aan het eind van de middag gealarmeerd voor een ongeval met mogelijke beknelling op de kruising Hannie Schaftweg/Urkerweg in Emmeloord. Aldaar had een aanrijding met twee voertuigen plaatsgevonden.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er niemand in de auto’s bekneld te zitten. Er was daarom weinig voor de brandweer te doen. Daarom kon men alweer snel inpakken. Wel raakte een vrouw door de botsing gewond. De ambulancedienst heeft haar in de ambulance in behandeling genomen. Men is even later met het slachtoffer naar de eerste hulp van een ziekenhuis gereden. Overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Politieagenten leidden tijdens de afhandeling van het ongeval het verkeer om. De verkeersongevallen analysedienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeval. Door de harde klap raakte beiden auto’s total-loss. Een berger heeft deze daarom moeten afslepen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer