Gewonde bij kop-staart aanrijding

Emmeloord – Op maandagmiddag 8 oktober heeft er op de Hannie Schaftweg, ter hoogte van de Urkerweg, een kop-staart botsing plaatsgevonden.

Er waren twee personenauto’s rond 13:00 uur bij de aanrijding betrokken. De bestuurder in de voorste auto raakte lichtgewond en is ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de achterste auto kwam met de schrik vrij. De brandweer werd opgeroepen voor een mogelijke beknelling maar dit bleek niet het geval. Zij hebben ter plekke het ambulancepersoneel geassisteerd en de auto’s veilig gesteld.

De weg was enige tijd voor onderzoek door de politie afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. Een berger heeft beide voertuigen met flinke schade afgesleept.
Een reactie op “Gewonde bij kop-staart aanrijding”

Opnieuw aanrijding op N351 – Regio25.nl zei:

[…] maandagmiddag vond op precies dezelfde kruising van de N351 ook een flinke aanrijding plaats. Toen botsten twee auto’s achterop elkaar waardoor een man naar het ziekenhuis […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer